Haiku Kunstkalender 1981 (s.l. : s.n., 1981)
Blommaert Lutgart ; Hendriks, Peter ; Buschman, Simon ; Willems, Bert ; Mignon, Lieve ; Haesaert, Clara ; Blommaert-Meyssen, Clem. ; Doise, Nicole ; van der Straaten, Arie ; Verleyen, Herwig ; Mesotten, Bart ; Oostenbroek, Lucette M.
gesigneerd door Willy De Sauter
idee: erik hebberecht - uitgave: westvlaamse haikukern 'onder de vlienderboom' - vormgeving: willy de sauter
schenking Herwig Verleyen
boek
Keywords: De Sauter, Willy