TH FI TO IN PH. - James Lee Byars (Möchengladbach : Städisches Museum, 1977)
Curator Johannes Cladders' essay is geprint aan de binnenzijde van de box
Tentoonstelling, Städisches Museum, Mönchengladbach, 21.04 - 22.05.1977
Duits
boek
Keywords: James Lee Byars