Prijzen Henry Van de Velde 1999 : van het VIZO voor loopbaan, jong talent, bedrijf en beste product. - Luyssaert, Bie; Remen, Christine; Valcke, Johan; Vranken, Inge (Brussel : VIZO, dienst Vormgeving, 1999)
Neerman, Philippe ; Vindevogel, Tine ; OBUMEX ; Vandenhoucke, Sylvie
Prijzen Henry Van de Velde 1999, Galerie van het VIZO, Brussel, 28 januari tot en met 12 maart 2000
boek