Ceci n'est pas un supermarché : Mechelen Meubelen 2.0 : 15 jaar recente meubelontwerpen. - Le Compte, Hans; Reuvis, Patrick; Baccarne, Bart (Mechelen ; Antwerpen : Thomas More, 2014)
De Bonte, Hans ; Ruys, Stijn ; Moureau, Kathleen ; Van Vossel, James ; Devriese, Rebecca ; Roelofs, Lode ; Van der Vloet, Gert ; Rutten, Jeff ; Van den Berghe, Kris ; Vanderjonckheijd, Vincent ; De Becker, An ; Woestenborghs, Marij ; De Meyer, Peter ; Baute, Tim ; Binon, Jonas ; Frencken, Tom ; Gregoir, Maarten ; Van Snick, Pieter ; Lefever, Margot ; Blondeel, Jonas ; Segers, Bob ; Callewaert, Sven ; Vranken, Tim ; Eerdekens, Leen ; Vandekerckhove, Lies ; Geenen, Geraldine ; Bonne, Michael ; Jacobs, Bob ; Loquet, Charlotte ; Masson, Maxime ; Van der Leest, Sjors ; Keukelier, Mieke ; Neve, Brent ; Van Mulders, Julie ; Van Uffelen, Lennart ; Vermeylen, Oskar ; Welleman, Vincent ; Van Eijk, Pim ; Verhaegen, Yves ; Cassiers, Dimitri ; Gielen, Geert-Jan ; Pulinx, Melissa ; Boele, Kristine ; Van den Berg, Kevin ; Brock, Nicole ; Crabbe, Antoon ; Jacobs, Jan ; Storms, Ben ; Van den Poel, Pieter
Mechen Meubelen 2.0, Hof van Busleyden, Mechelen, 27 februari tot 16 maart 2014
boek