Lexicon van Oost-Vlaamse Schilders en Beeldhouwers (1700-1940). - Van Ryssel, Daniël (2016)
Dit bestand bevat biografische gegevens van de plastische kunstenaars die de afgelopen eeuwen in Oost-Vlaanderen hebben geleefd, gewoond en gewerkt. In totaal zo'n 6.000 beeldhouwers en 16.000 schilders, voor de periode 1700 tot 1940. (lib.ugent.be)
Online: https://lib.ugent.be/nl/catalog/dbs01:001250801?faculty=LW&i=2&s
Nederlands
Database
Keywords: kunstenaars; biografieën; Oost-Vlaanderen (provincie).