7 Arts : Journal hebdomadaire d'information et de critique - Bourgeois, Victor; Bourgeois, Pierre; Monier, George; Flouquet, Pierre-Louis; Maes, Karel (1922)
Als constructivistisch tijdschrift vormt 7 Arts het Brussels tegenwicht voor het Antwerpse 'Het Overzicht en later 'De Driehoek'. Het onderhoudt nauwe betrekkingen met het internationale kunstgebeuren, onder meer met het Pools constructivistisch milieu. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context, 1900-1930)
Online: https://digitheque.ulb.ac.be/fr/digitheque-revues-litteraires-belges/periodiques-numerises/index.html#c13446 (login)
Frans
Tijdschriften
Keywords: 20ste eeuw; constructivisme; modernisme