Aktief : Ledenblad van het Masereelfonds. (Gent : Masereelfonds, 1971)
Aktief is het ledenblad van het Masereelfonds en terzelfdertijd een volwaardig tijdschrift.Het handelt over maatschappelijke vraagstukken en ook over kunst.Het bevat opiniestukken en ook een volledige agenda van onze activiteiten. (www.masereelfonds.be)
Online: https://www.masereelfonds.be/wie-we-zijn/aktief
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Masereelfonds (1971- ).