Annales de l'Académie Royale d'Archéologie de Belgique (1848-1927). - Académie Royale d'Archéologie de Belgique (Anvers : Académie Royale d'Archéologie de Belgique, 1848)
'De Academie publiceert sinds 1843 de resultaten van haar werkzaamheden in haar Annales en vanaf 1868 daarenboven ook in haar Bulletin dat tot 1929 verschijnt. In 1931 worden de Annales vervangen door het Belgisch Tijdschrift voor Oudheidkunde en Kunstgeschiedenis' (http://www.acad.be/publicaties/910/acad)
Online Internet Archive: https://archive.org/search.php?query=Annales+de+l%27Acad%C3%A9mie+d%27arch%C3%A9ologie+de+Belgique (onvolledig)
Frans
Tijdschriften
Keywords: Koninklijke Academie voor Oudheidkunde van België