Anthologie du Groupe Moderne d'Art de Liège - Linze, Georges (Liège : Groupe Moderne d'Art de Liège, 1921)
Aan de basis van het tijdschrift lagen twee hoofdprincipes: in Luik de moderne thorieën verspreiden en zo de jonge Waalse talenten doen kennen enerzijds en anderzijds in contact komen met een zo groot mogelijk aantal kunstenaars in de gehele wereld. (uit: Avant-garde in België 1917-1929)
Frans
Tijdschriften