Belgisch tijdschrift voor filologie en geschiedenis = Revue Belge de Philologie et d’Histoire (voortzetting van : Bulletin philologique et historique). (Brussel : Société pour le Progrès des Etudes Philologiques et Historiques, 1922)
Het Belgisch Tijdschrift voor Filologie en Geschiedenis werd opgericht in 1922 en publiceert originele wetenschappelijke artikels betreffende de klassieke, Romaanse en Germaanse filologie enerzijds en betreffende de geschiedenis van de oudheid, de middeleeuwen, de nieuwe tijd en de hedendaagse periode anderzijds.(https://www.rbph-btfg.be)
Https://www.rbph-btfg.be/nl_index.html
Online: https://www.persee.fr/collection/rbph
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: geschiedenis