Belgisch Tijdschrift voor Oudheidkunde en Kunstgeschiedenis = Revue belge d'Archéologie et d'Histoire de l'Art. (Brussel : Koninklijke Academie voor Oudheidkunde van België, 1931)
Het Belgisch Tijdschrift voor Oudheidkunde en Kunstgeschiedenis - Revue belge d'Archéologie et d'Histoire de l'Art is een internationaal wetenschappelijk tijdschrift dat jaarlijks verschijnt. Er worden bijdragen in het Frans, het Nederlands, het Engels en het Duits opgenomen die handelen over de verschillende domeinen binnen de oudheidkunde en de kunstgeschiedenis en de aanverwante wetenschappen. (https://www.acad.be/nl/belgisch-tijdschrift-voor-oudheidkunde-en-kunstgeschiedenis-1)
Online: https://www.acad.be/nl/publicaties/belgisch-tijdschrift-voor-oudheidkunde-en-kunstgeschiedenis
Nederlands
Frans
Tijdschriften
Keywords: geschiedenis; kunstgeschiedenis