Annales de la Société Royale des Beaux-Arts et de Littérature de Gand. - Société royale des beaux-arts et de littérature Gand (Gand : Société royale des beaux-arts et de littérature Gand, 1844)
Het tijdschrift bevatte literaire artikels van alle genres, werken van leden, bekroonde stukken enz. Het laatste volume verscheen in 1877. Na deze datum is geen enkel spoor meer van de Société royale des beaux-arts et de littérature de Gand terug te vinden. (uit: https://www.bestor.be/wiki_nl/index.php/Soci%C3%A9t%C3%A9_royale_des_beaux-arts_et_de_litt%C3%A9rature_de_Gand)
Online Universiteitsbibliotheek: https://lib.ugent.be/en/catalog/ser01:000041274?i=0&q=Annales+de+la+Soci%C3%A9t%C3%A9+royale+des+beaux-arts+et+de+litt%C3%A9rature+de+Gand&type=periodical
Frans
Tijdschriften