Cahiers de Belgique : peinture, architecture, sculpture, arts décoratifs, musique, cinéma. (Bruxelles : International publishing corporation, 1928)
Cahiers de Belgique volgt in dezelfde lijn als 'Sélection' en 'Le Centaure', vooral de ontwikkeling van het Vlaams expressionisme en wijdt talrijke historische bijdragen aan de moderne kunst in Europa. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Frans
Tijdschriften
Keywords: 20ste eeuw; interbellum; modernisme; België