Le Centaure : chronique artistique - Marlier, Georges (Bruxelles : Galerie Le Centaure, 1926)
Tijdschrift van de gelijknamige kunstgalerie die de belangrijkste stromingen in binnen- en buitenland propageert. In menig opzicht een voortzetting van 'Sélection'. (uit: Vlaams expressionisme in Europese context 1900-1930)
Frans
Tijdschriften
Keywords: 20ste eeuw; surrealisme; expressionisme