Graphia : tijdschrift voor ex-libriskunst (voortgezet als: Boekmerk (2000-2017; en Graphia: 2018-)). (Antwerpen : Graphia vzw, 1978)
Dit prestigieuze tijdschrift is één van de belangrijkste documentatiebronnen over ex-libriskunst in de Nederlandse taal. Het verschijnt vier keer per jaar. In de teksten wordt werk van ex-libriskunstenaars voorgesteld, worden trends en activiteiten in de ex-libriswereld besproken en boekmerken inhoudelijk geanalyseerd. Het blad wil vooruitkijken, maar vergeet niet terug te blikken op historische ontwikkelingen en oude bronnen. Boekmerk wordt eveneens in het buitenland verspreid met samenvattingen in het Duits, Engels, Frans en Italiaans.(www.graphiavzw.be)
Https://www.graphiavzw.be
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: ex-libris.