Interbellum : Bulletin van Interbellum, Vereniging voor de Studie van de vernieuwende creativiteit tussen de twee wereldoorlogen - Poulain, Norbert; Caese, Georgette (Gent : Interbellum, 1981)
Interbellum of het Bulletin van Interbellum vzw is een sinds 1980 tweemaandelijks uitgegeven tijdschrift (verschijnt vijfmaal per jaar) van de Vereniging voor de studie van de vernieuwende creativiteit tussen de twee wereldoorlogen. Door het lidmaatschap van de vereniging abonneert men zich op het informatiebulletin. Het tijdschrift ontstond door de gedrevenheid van de Gentse stichter Norbert Poulain. Interbellum bevat bijdragen over de diverse aspecten van de interbellumjaren, aankondigingen van lezingen en tentoonstellingen over dit thema, informatie over studiereizen naar Art Decogebouwen en gerichte literatuurverwijzingen. (wikipedia)
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: 20ste eeuw; interbellum