De Woonstede door de eeuwen heen = Maisons d'Hier et d'Aujourd'hui (vanaf 2004 voortgezet als : Historische Woonsteden & Tuinen). (Brussel : Koninklijke Vereniging der historische woonsteden van België, 1969)
Het driemaandelijks tweetalig tijdschrift (NL-FR) « Historische Woonsteden & Tuinen” behandelt, grondig en met kennis van zaken, actuele, technische, of historische onderwerpen die verband houden met kastelen, herenhuizen, sites en stedelijke landschappen die uitstraling geven aan onze regio’s. Het tijdschrift sluit nochtans hedendaagse gebouwen met historische of artistieke meerwaarde niet uit.(www.dhj-hwt.be)
Https://www.dhj-hwt.be/nl
Online (indexen): https://www.dhj-hwt.be/wp-content/uploads/2022/10/index-NL-1-215.pdf
Nederlands
Frans
Tijdschriften
Keywords: kunstpatrimonium