T.I.C. : Tijdschrift voor Industriële Cultuur ; driemaandelijks museumtijdschrift van het MIAT (voortzetting van: Tijdschrift voor Geschiedenis van Techniek en Industriële Cultuur (1983-1991) ; voortgezet als: Museumkrant Industriemuseum (1992- ) (met supplement: Cahier). (Gent : Viat vzw, 1983)
TIC of Tijdschrift voor Industriële Cultuur verscheen in 1992 als opvolger van het Tijdschrift voor Geschiedenis van Techniek en Industriële Cultuur (1983-1991). Het driemaandelijkse blad werd uitgegeven door VIAT, de vriendenvereniging van het toenmalige Museum voor Industriële Archeologie en Textiel (MIAT), vandaag Industriemuseum. Elke editie bundelde artikelen rond het bredere technisch en industrieel erfgoed. De laatste editie van TIC verscheen in 2013
Https://www.industriemuseum.be/nl
Online: https://openjournals.ugent.be/tic
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Museum voor Industriële Archeologie en Textiel (Gent).; industrie