Museumjournaal Huis van Alijn (Gent). (Gent : Huis van Alijn, 2006)
Het Museumjournaal is een gezamenlijk initiatief van het museum en de Vrienden van Alijn. Het brengt verslag uit van het werk achter de schermen in het museum en van de activiteiten van de Vrienden. Het magazine verschijnt twee maal per jaar: in het najaar (november/december) en in het voorjaar (april/mei). (www.huisvanalijn.be)
Online: https://huisvanalijn.be/nl/museumjournaal
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Huis van Alijn (Gent).