Gandavum : Driemaandelijks tijdschrift m.b.t. de gentse (kunst) geschiedenis (voortgezet als: Gandavum : Gents tijdschrift voor stadsgeschiedenis) - Vandamme, Geert (Gent : vzw De Trap, 1996)
Het Gents tijdschrift voor stadsgeschiedenis Gandavum werd tussen 1996 en 2011 uitgegeven door de Gentse vereniging De Trap. In totaal verschenen er 61 nummers. Gedurende gans die periode was Geert Vandamme hoofdredacteur van dit tijdschrift en al snel kreeg hij gezelschap van Louis De Meuter als eindredacteur. In de krant De Gentenaar besteedde journalist DAL aandacht aan dit kersverse blad. (www.gandavum.be)
Online: http://geertvandamme.blogspot.com/2019/06/gandavum-1996-2011-overzicht-van-een.html
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: geschiedenis; Gent