Rekto : Verso : tweemaandelijks tijdschrift voor kunstkritiek (ondertitel varieert: tijdschrift voor cultuur & kritiek ; magazine voor cultuur en kritiek). (Gent : RektoVerso, 2003)
Rekto:verso is een tijdschrift voor cultuur en kritiek dat in 2003 werd opgericht. In print, online en op livemomenten beschouwt het de samenleving vanuit kunst en cultuur. rekto:verso wil dé plek zijn waar het culturele debat wordt gevoerd en biedt kunstliefhebbers een verdiepende blik op diverse disciplines, maatschappelijke debatten en het cultuurbeleid. (www.rektoverso.be)
Online: https://www.rektoverso.be
Nederlands
Tijdschriften