SOMA Berichtenblad '30-'50 (voortgezet als : CEGESOMA berichtenblad '30-'50 (2013-2014) ; CEGESOMA info (2015- )) (vanaf 2015: CEGESOMA Nieuwsbrief (elektronisch)). (Brussel : Studie- en Documentatiecentrum Oorlog en Hedendaagse Maatschappij (SOMA), 1997)
Van eind juni 1969 tot 2015 publiceerde het CegeSoma een nieuwsbrief, het 'Soma Berichtenblad - '30 - '50', dat nadien het 'CegeSoma Berichtenblad – ’30 – ‘50' is gaan heten (en in 2015: 'CegeSoma Info'). Een-of tweemaal per jaar gaf het Berichtenblad een overzicht van de (half)jaarlijkse activiteiten van de instelling en kondigde het de voornaamste toekomstige werkzaamheden aan. Soms zat er ook een thematisch dossier bij. Vanaf 1 juli 2013 verscheen daarnaast een elektronische nieuwsbrief onder de titel ‘CegeSoma Nieuwsbrief’. (www.cegesoma.be)
Online: https://www.cegesoma.be/nl/publication/soma-berichtenblad-30-50-cegesoma-berichtenblad-30-50
Nederlands
Tijdschriften