Vereeniging tot behoud van Natuur en Stedenschoon der beide Vlaanderen (voor Oost- en West-Vlaanderen) : Driemaandelijks tijdschrift (titel varieert: Natuur- en stedeschoon : 2-maandelijks tijdschrift voor de verdediging van het leefmilieu). (Antwerpen : Koninklijke Vereniging voor Natuur- en Stedenschoon, 1938)
KVNS is een regionale ledenvereniging, opgericht in 1910. Zij komt op voor natuur- en stedenschoon, werkt daartoe projecten uit en ontwikkelt activiteiten in eigen beheer of door samenwerking met derden. (www.kvns.be)
Https://www.kvns.be
Nederlands
Tijdschriften