Verslagen en mededelingen van de Leiegouw (voortgezet als : De Leiegouw (vanaf 1973)). (Kortrijk : De Leiegouw, 1958)
6-maandelijks tijdschrift van de Leiegouw: de vereniging voor geschied-, taal- en volkskundig onderzoek in het Kortrijkse. Al meer dan vijftig jaar doen wij onderzoek en publiceren wij over deze domeinen. Geografisch richt De Leiegouw zich op de stad, de voormalige kasselrij en het arrondissement Kortrijk. Wij werken samen met de Roede van Harelbeke en Cuerna.(https://leiegouw.be/wie-we-zijn/)
Online: https://leiegouw.be/onze-publicaties/leiegouw-tijdschrift
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: heemkunde; West-Vlaanderen (provincie).