The Illustrated London News - Ingram, Herbert (Londen : Herbert Ingram, 1842)
The Illustrated London News was een Britse krant, en de eerste geïllustreerde krant ter wereld. De krant verscheen voor het eerst in 1842 en werd tot 1971 wekelijks uitgegeven. Daarna veranderde dit in maandelijks, en na 1989 in tweemaandelijks. In 2003 werd de krant opgeheven.(wikipedia)
Https://nl.wikipedia.org/wiki/The_Illustrated_London_News
Online: https://archive.org/search.php?query=The%20Illustrated%20London%20News
Engels
Krant, nieuwsbulletin