't Venster. (Londen Londen : Amerikaansche, Engelsche en Nederlandsche Voorlichtingsdiensten Fleet Street Press, 1944)
't Venster op de vrije wereld wordt samengesteld uit boeken, en o.a. uit dag-, week- en maandbladen zoals "The American Mercury", "The Observer", "The Spectator", "Vrij Nederland" en "The Lancet"
Engels
Tijdschriften
Keywords: Wereldoorlog II