Atelier : magazine voor tekenaars en schilders. (Alkmaar : De Doelenpers.)
Atelier kunstmagazine richt zich op kunstliefhebber met een passie voor tekenen, schilderen en met een brede belangstelling voor kunst. Artikelen met een educatief karakter, verhalen over kunst en kunstenaars en de driemaal per jaar uitgeschreven teken of schilderwedstrijd maken Atelier tot een begaanbaar en gevarieerd kunstmagazine. Atelier is het kunstblad van Nederland voor de ondernemende kunstliefhebber die zijn passie voor tekenen en schilderen met veel plezier in de praktijk brengt. (www.ateliermagazine.nl)
Online: https://www.ateliermagazine.nl/archief
Nederlands
Tijdschriften