Blad voor Kunst - Wiegers, Jan; Jordens, Jan Gerrit; Defresne, Auguste; Werkman, Hendrik Nicolaas (Groningen, 1921)
In de loop van 1921 besloten de Ploegleden een maandblad voor moderne kunst te gaan uitgeven. In oktober van dat jaar verscheen het eerste nummer van het Blad voor Kunst, gedrukt en uitgegeven door Hendrik Werkman. Er zijn in totaal 6 nummers verschenen. De redactie werd gevoerd door Jan Wiegers en Jan Gerrit Jordens (voor de beeldende kunst), Auguste Defresne (letterkunde) en Daniël Ruyneman (muziek). De omslag voor het eerste nummer werd ontworpen door Jan Wiegers. (wikipedia)
Online: https://magazines.iaddb.org/periodicals/BVK (1921-1922)
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: De Ploeg (1918- ).