Boekmancahier : kwartaalschrift over kunst, onderzoek en beleid (voortgezet als: Boekman : tijdschrift voor kunst, cultuur en beleid (vanaf: 2003) (ondertitel varieert: Boekman : trends in kunst en cultuur). (Amsterdam : Boekmanstichting, 1989)
Boekman is hét tijdschrift over trends in kunst en cultuur. Boekman informeert thematisch over trends en structurele verschuivingen in de culturele sector en de cultuurpolitiek. (www.boekman.nl/tijdschriften)
Https://www.boekman.nl/tijdschriften
Nederlands
Tijdschriften