Oud-Holland : tijdschrift voor Nederlandse kunstgeschiedenis = Oud-Holland : Journal for Art of the Low Countries - De Vries, Adriaan; De Roever, Nicolaas (Den Haag : RKD (Den Haag), 1883)
Het oudste nog bestaande kunsthistorische tijdschrift van de wereld is een periodiek van Nederlandse bodem. Vanaf 1883 tot heden publiceert Oud Holland wetenschappelijke bijdragen over belangrijke archiefvondsten en grote kunsthistorische ontdekkingen. Oud Holland richt zich op kunst uit de Lage Landen van ca. 1400 tot 1920. (rkd.nl)
Oudholland.rkd.nl.
Online: https://oudholland.rkd.nl/index.php/back-issues
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Nederlanden