Vernissage Art Magazine : Beeldende kunst in Europa (voortgezet als: Vernissage art magazine : Nederlands-Vlaams kunstmagazine (vanaf 2004)). (Amsterdam, 1994)
Vernissage Art Magazine - Nederlands Vlaams Kunstmagazine publiceert ruim 29 jaar over hedendaagse beeldende kunst in Europa, artikels over Galeries, Musea en beeldend kunstenaars.Een actuele expositie-agenda van Nederland, België en elders in Europa, Theater, film+fotografie, vormgeving, architectuur, recent verschenen boeken en onze exclusieve stedenspecials over kunst & cultuur in Europa vervolmaken de uitgave. (www.vernissage-magazine.nl)
Http://www.vernissage-magazine.nl
Nederlands
Tijdschriften