Vitrine : Museummagazine (voortgezet als: Museumtijdschrift (vanaf: 2007)). (Den Haag : SDU, 1988)
Museumtijdschrift, hét blad voor de museumbezoeker, is informatief, actueel en verrassend en biedt een unieke mix uit het tentoonstellingsaanbod, van kunst tot erfgoed en design. (www.museumtijdschrift.nl)
Https://museumtijdschrift.nl
Nederlands
Tijdschriften