Atlantic Monthly (voortgezet als : The Atlantic). (Boston (MA), 1857)
The Atlantic is een Amerikaans literair-cultureel tijdschrift. Het is in 1857 te Boston opgericht als The Atlantic Monthly. In 2001 werd besloten de originele maandelijkse verschijning op te geven en de edities van juli en augustus samen te voegen.De makers van het tijdschrift waren een groep schrijvers die bestond uit Ralph Waldo Emerson, Henry Wadsworth Longfellow, Oliver Wendell Holmes sr. en James Russell Lowell. De huidige CEO is John Fox Sullivan. (wikipedia)
Https://www.theatlantic.com/world
Online: https://modjourn.org/journal/atlantic-monthly/ (1910)
Engels
Tijdschriften