Bulletin van de Vereniging Rembrandt (Den Haag). (Den Haag : Vereniging Rembrandt, 1991)
In het Bulletin bieden wij een kijkje achter de schermen. We vertellen niet alleen over nieuwe aanwinsten, maar ook over de weg ernaartoe. Over onverwachte schenkingen, jarenlange zoektochten en bloedstollende veilingen. Ook lees je over ontwikkelingen in de museumwereld en over de betekenis van kunst, voor het individu én de samenleving. (www.verenigingrembrandt.nl)
Online: https://www.verenigingrembrandt.nl/nl/doe-mee/word-lid/bulletin
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Rembrandt; Vereniging Rembrandt (Den Haag).