Vind : Geschiedenis, Archeologie, Kunst en Antiek. (hoorn : Uitgeverij Poldervondsten, 2011)
Vind is hét publieksmagazine op het gebied van geschiedenis, archeologie, kunst en antiek. Met elk kwartaal ruim 200 pagina’s vol diepgravende artikelen, fraai geïllustreerde verhalen, bijzondere bodemvondsten, interessante interviews, boekennieuws, veilingrubriek en uitgebreide galerie-, beurzen- en tentoonstellingsagenda’s.(vindmagazine.nl)
Https://vindmagazine.nl
Nederlands
Tijdschriften