De zeventiende eeuw : cultuur in de Nederlanden in interdisciplinair perspectief. (Hilversum : Werkgroep zeventiende eeuw, 1985)
Het interdisciplinaire tijdschrift "De zeventiende eeuw", dat sinds 1985 bestaat als officieel orgaan van de Werkgroep Zeventiende Eeuw, heeft tot doel een internationaal platform te zijn voor onderzoekers die het culturele erfgoed van de zeventiende-eeuwse Nederlanden op basis van een interdisciplinaire aanpak bestuderen. (https://www.nwo.nl/projecten)
Online: https://www.researchgate.net/journal/De-Zeventiende-Eeuw-Cultuur-in-de-Nederlanden-in-interdisciplinair-perspectief-2212-7402
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: 17de eeuw; Nederlanden