Beelden aan Zee (titel varieert : BAZ magazine) (Den Haag-Scheveningen, Museum Beelden aan Zee). (Den Haag-Scheveningen : Museum Beelden aan Zee, 2008)
Museum Beelden aan Zee richt zich als enige museum in Nederland exclusief op moderne en hedendaagse, (inter)nationale beeldhouwkunst. Bij elke grote tentoonstelling brengt het museum het ‘BAZ Magazine’ uit, een tijdschrift volledig in het teken van beeldhouwkunst en achtergrondinformatie over de betreffende tentoonstelling. (www.beeldenaanzee.nl)
Https://www.beeldenaanzee.nl
Online: https://www.beeldenaanzee.nl/nl/tentoonstellingen/baz-magazine
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: Museum beelden aan Zee (Den Haag-Scheveningen).