Van onzen tijd : Geïllustreerd weekblad voor Nederland (ondertitel varieert: Staat- en letterkundig ; weekblad voor staatkunde, letteren en kunst) - Van der Kallen, Albert; Smulders, Albertine; Viola, Maria (Amsterdam : Uitgevers-vennootschap "Noord en Zuid", 1900)
In October 1900 verscheen onder redactie van Albert van der Kallen, Th. Molkenboer, Albertine Smulders en Maria Viola het maandschrift Van onzen Tijd. Toen Van onzen Tijd in 1906 het officieel orgaan werd van de katholieke kunstkring De Violier, opgericht op 7 December 1901 te Amsterdam. Laatste nummer verscheen in 1920. (DBNL)
Nederlands
Tijdschriften
Keywords: kunstkring "De Violier".