Adrianus petit Coclico: Leben und Beziehungen eines nach Deutschland emigrierten Josquinschülers - Crevel, Marcus Van ('S-Gravenhage Martinus Nijhoff, 1940)
Proefschrift ter verkrijging van den graad in doctor in de letteren en wijsbegeerte aan de rijksuniversiteit te Utrecht