Calypso music. Iidentity and social influence: the Trinidadian experience - Charles, Clarence (Leiden Leiden University, 2016)
Proefschrift ter verkrijging van de graad van Doctor aan de Universiteit Leiden op gezag van de Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens besluit van het College voor promoties te verdedigen op 22 november 2016.