Le composizioni francesi di Filippotto e Antonello da Caserta tràdite nel codice estense M.5.24 - Vivarelli, Carla (Pisa Edizioni ETS, 2005)
En attendant, soufrir m'estuet grief paine ; De ma dolour ne puis trover confort ; Par les bons Gedeon et Sanson delivré / Filippotto da CasertaDu val prilleus ou pourpris de jeunesse ; Beauté parfaite bonté sovraine ; Notés pour moi ceste ballade ; Dame d'onour, c'on ne puet esprixier ; Très nouble dame souveraine ; Amour mà le cuer mis en tel martire ; Dame zentil en qui est ma sperance ; Dame d'onour en qui tout mon cuer maint / Antonello da Caserta.