Fl²: Resultaat van een studie over de extentiemogelijheden van het hedendaagse fluitrepertoire - De Fleyt, Karin (Ghent, 2001)
Studie ingediend tot het bekomen van de titel Laureaat van het Orpheus Instituut door Karin De Fleyt. Mentor: Dr. Godfried-Willem Raes, 29 nov 2001