Global music: recasting and rethinking the popular as global - Munoz, Carlos Miguel Roos (Leiden Leiden University, 2017)
Proefschrift ter verkrijging van de graag van Doctor aan de Universiteit Leiden, op gezag van Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens het besluit van het College voor Promoties te verdedigen op 22 november 2017 klokke 10:00 uur.