Guide to Contemporary Music in Flanders - van Remortel, Katrien; Wouters, Marie-Paule (Brussels Muziekcentrum Vlaanderen, 2008)
De "Guide to Contemporary Music in Flanders" is een Engelstalige publicatie van het Muziekcentrum Vlaanderen en bevat informatie over Vlaamse ensembles, festivals, documentatiecentra e.a. actief binnen hedendaagse muziek. Bij de publicatie zit ook een cd, samengesteld door André Laporte (Vlaams vertegenwoordiger bij de International Society for Contemporary Music - ISCM) met een selectie van de meest belangrijke ensembles. De gids wordt enkel voor promotionele doeleinden gebruikt en is niet in de handel verkrijgbaar.
Keywords: Flanders (Belgium)