Hendendaagse muziek in Nederland en Vlaanderen - Delaere, Mark 1958-; Wennekes, Emile -1963 (Rekkem Stichting ons Erfdeel, 2006)
Hedendaagse muziek in Nederland en Vlaanderen geeft een beeld van het actuele klassieke muzieklandschap in beide landen. Dat gebeurt in twee algemene inleidingen, twintig profielen van componisten en korte presentaties van muziekorganisaties in Nederland en Vlaanderen. Deze publicatie kwam tot stand met de medewerking van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Departement Cultuur (Brussel), de coöperatieve financiële groep Cera (Leuven), het Fonds voor Amateurkunst en Podiumkunsten (Den Haag) en de Stichting Gaudeamus (Amsterdam).