Ik voel dus ik ben: Hoe gevoel en lichaam ons bewustzijn vormen - Damasio, Antonio R. (Amsterdam Wereldbibliotheek, 2009)
In dit ambitieuze en vlot leesbare boek schetst Antonio R. Damasio zijn briljante en toetsbare hypothesen over de mechanismen van het menselijk bewustzijn en benadrukt hij het grote belang van natuurlijke selectie en evolutie voor zijn theorie van de geest