Imagined voices: a poetics of music-text-film - Kyriakides, Yannis (Leiden Leiden University, 2017)
Proefschrift ter verkrijging van de graag van Doctor aan de Universiteit Leiden, op gezag van Rector Magnificus prof. mr. C.J.J.M. Stolker, volgens het besluit van het College voor Promoties te verdedigen op donderdag 21 december 2017 klokke 15:00 uur.