Imitatio et Aemulatio. De L'homme armé-traditie in heden en verleden als inspiratiebron voor een vernieuwde toonspraak, renaissance van de polyfonie? 1-2/2 - Swerts, Piet (Leuven Universiteit Leuven, 2011)
Proefschrift aangeboden tot het behalen van de graad van Doctor in de Kunsten, KU Leuven 2011