Instituut voor onderzoek in de kunsten: jaarboek 2006 - Knockaert, Yves (Leuven Acco, 2007)
Het Instituut voor Onderzoek in de Kunsten van de Associatie K.U.Leuven werd op 3 mei 2006 opgericht. Het Jaarboek 2006 is het eerste verslag van de werkzaamheden van dit instituut.Meteen is het jaarboek ook het eerste cahier in de pulicatiereeks Cahiers van het IvOK. Naast de jaarboeken zullen in deze cahierreeks ook de resultaten van de artistieke onderzoeksprojecten van het IvOk en essays over onderzoek in de kunsten verschijnen.