Instituut voor onderzoek in de kunsten: jaarboek 2007 - Knockaert, Yves (Leuven Acco, 2008)
Het Instituut voor Onderzoek in de Kunsten van de Associatie K.U.Leuven werd op 3 mei 2006 opgericht. Het Jaarboek 2007 is het tweede verslag van de werkzaamheden van dit instituut.Het jaarboek is het vijfde cahier in de pulicatiereeks Cahiers van het IvOK. Naast de jaarboeken zullen in deze cahierreeks ook de resultaten van de artistieke onderzoeksprojecten van het IvOk en essays over onderzoek in de kunsten verschijnen.